Huxsna


"...Follow me on Instagram @thehusnaaa_..."


Friday, 1 April 2016 - 1 Complain



Assalamualaikum.. Hello guyss!

Eh, kata bukak sekajap2 je. smalam baru je bukak. hihi.. rasa nak tulis lagi kat entri yang serba merah jambu! 

Hahahax xD 

Okay. Skarang, husna nak ceritalah. Cerita fasal 2 kawan husna yang 'hipster' hipster kah dia? Mari kita selidik!

Okay nama diorang, first Anis Farahin. Nama glamour dia ada macam2. 

1. Anis F.
2. Faraheynnn
3. Kak Swag
4. Kak Bananana
5. Kak Banawagiy 

Hahaha.. Dia nie.. boleh tahanlah best kawan dengan dia. Tak muak. Tapi.. dia selalulah buat lawak. tapi cara dia buat lawak.. lain sikit. Style 'Hipster..' hahahahahax! xD

Dia ni selalu berkepit dengan Izzati Farhana.  Okay, Izzati ni.. dia ada blog. Jemput-jemput kesana. nak pergi blog dia? CLICK HERE.

Dia pun hipster jugak. Dia sangat ketagih dengan mustache. Okay.. mesti korang tanya..
'Mustache whats that?'
'What do you mean?'
'Mustache tu style apa pulak...'
'Haih.. zaman sekarang. Minat benda pelik-pelik. Mustache? Apakah itu?'

Okay.. korang nak tahu kan? Ni dia..


Hamik kau. Itu diaaa... Mustache. Alah.. mustache tu macam melambangkan dia tu hipster lah. Biasalah.. Bila kita minat. Mesti kita akan tunjukkan kat satu dunia..  INILAH APA YANG AKU MINAT!

Bag skola dia pun mustache. Kalau boleh, dia nak semua benda hipster. Style dia. Cara dia. Perangai dia. Namun.. tak jadi.
Hhaha.. Bukan apa.. perangai dia je x jadi lagi. Kena tingkatkan usaha ya.. (Jngan dengar kata dia. Dia sengaja je.) Hha.a.. memain jelah! Sebenarnya jadi. Jadi tu jadilah. hhahah

Diorang dua ni.. Hebat bhaiii(bahasa hipster yang diajar oleh tok guru Zaty) dalam permainan bola jaring. Lasak. Waktu diorang mainkan... semua contorol konon hips hilang. Jadi ganas mengalahkan samseng kampung dusun! 

Rampas bola.. hambpoi hamboi hamboi!! Macam rampas apa je! Lasak. sampai pihak lawan boleh jatuh. Itulah serba sedikit.. :P

Hati-hati bila jumpa manusia bertalam dua muka nih! 

Okay. Maih jemput ke instagram diorang. Yang boleh tahan super hipster!


Kalau ada apa-apa masalah, atau dah baca entri ni. Komen lah pasal diorang yang swagg + hipster = Swagter!! (aku main cipta jeh..)

Okaylah. See you next entri!


Blogger Izzati Farhana said...

kuajo... xD

 

Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit