Huxsna


"...Follow me on Instagram @thehusnaaa_..."


Sunday, 3 April 2016 - 0 Complain


Assalamualaikum semua! Hai, ada nampak perubahan pada blog ini ke tidak? 

Ada kann? Antaranya..

1.LINK BLOG

Okay, yang ini memang pernah banyak kali tukar. -_-. Serius. tak tahula kenapa. Okay, whatever. InshaAllah. Ini link yang terakhir. (yelah tu -_-) 

Okay.. ini sejarah link yang pernah husna buat. dari hari pertama berbloging, hingga sekarang. :D

  • cutelittlehusna.blogspot.com (acah-acah cute dulu xD)
  • husnalittleworld.blogspot.com (dulu blog ni aku rasa blog adalah dunia aku. hahahax xD)
  • husnacuteworld.blogspot.com (dulu dunia aku penuh dengan keceriaan :P)
  • husnashowtime.blogspot.com (okay.. nie waktu zaman jahiliah aku sebab minat kpop terlebih.)
  • husnahus88.blogspot.com (sempena new email aku. haha tak masuk akal kan ?)
  • huxsnaa.blogspot.my (ini.. tak tahulah sempena apa -_-)
woahh.. Inilah link-link aku yang terdahulu.. sehingga sekarang (huxsnaa.blogspot.my). Aku pun tak tahulah pasal angin monsun mana entahlah serang nafsu aku suruh tukar! hahaha.. Biasalah.. pemikiran budak sekolah! xD

2. AKU DAH TAMBAH ABOUT ME xD

Kalau korang perasan dengan navigation, dekat de' little map tu.. ada about me. okay. aku baru letak! yey! lepas ni bacalah puas-puas tentang aku. 

Entahlah..  tiba-tiba je rasa macam nak tambah tentang diri. biar korang tahu aku lebih mendalam. sedalam-dalam laut. (padahal dalam about me tu apa je yang aku letak tentang information aku -_-)
Sorry, bukan sedalam laut. setakat dalam air kolam kanak-kanak je.. ;)

Okay.. jom cerita tentang benda lain nak?

Eh, korang nak tahu tak? anniversary blog ni pada 29/1? haha.. tadi aku sahaja je cek entri firstt aku yang dulu. Tengok-tengok anniversary dah lepas. tak payahlah nak sambut. -_- buang masa je. huhu..

Okaylah. see you next entry! 




Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit