Huxsna


"...Follow me on Instagram @thehusnaaa_..."


Thursday, 31 March 2016 - 0 Complain



Assalam.. Hye! ingat lagi? Little Husna? Yang selalu ceriakan hati semua? Yang membuat semua berlumba-lumba follow semata-mata blog ni canti belaka? Haa.. I am back! But.. buka skjap2 je..

Haha.. itu cerita dulu lah, girl. Sekarang Husna hiatus. maksudnya, jarang buka blog nie. Haha.. Okay.. Sekarang husna nak promote Instagram Husna. nama instagram husna, @huxsna. 

Okay, cara sbut dia, husna. bukan huxsna. X tuu silent.

Senang, tekan je sini >>>>>  HERE!

Husna akan doa yang baik-baik untuk orang yang follow tue. Hiks. Husna akan memanjatkan doa. supaya korang pun banyak follower dan hidup bahagia serta selalu buat orang lain bangga dengan pecapaian awak semua yang follow sekalian.

Maaflah, Husna bukan x suka followback. Kalau korang nak Husna followback, sila mention kat komen. Kalau tak follow lagi, sila DM husna. hahaha..

Cakap fasal Instagram, Husna tak tahulah.. Husna akan pastikan dalam Instagram Husna, feed dia gambar dia mesti cantik-cantik belaka. Kenapa? Barulah orang suka gambar kita lepas itu ambik/curi gambar husna. Bila dia curi, maksudnya gambar husna meletup-tup-TOP cantik!

Ahaks!

Cara nak ambik gambar cantik-cntik? Okay, cara dia kacang goreng je.


  • First, dekat phone korang mesti dah siap download VSCO cam. Ni dia punya logo: 


  • Ha.. VSCO cam ni buat gambar2 korang cantik! Tak caye? Ni gambar-gambar yang diambil oleh kamera VSCO CAM


Gambar dari Miss Google yang baik hati.


Amacam? Cantik ke Idok? Cantikkan? Macam Hipster, Tumblr, Swag digambungkan! (Lebih-lebih lak..) 

Kalau nak tahu cara penggunaan VSCO cam, korang tgok jela kat Mr. Youtube. Berlambak-lambak cara. Keyhla. 

See you next entry!



Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit