Huxsna


"...Follow me on Instagram @thehusnaaa_..."


Saturday, 31 October 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum, Hye! Macam mane? dah freedom ke blom? Dh habis periksa dah? Uii.. memang lah best kalau dah free.. buku semua ketepi.. now, novel, komputer, mp3, phone, psp, and whateverlah kann.. 

Siapa yang blogging tu sebok lah dengan blog.. right? Cuma Husna nak ingatkan tentang Husna akan bukak bila free je. like now. And Husna ada suka cerita ni.. korang ada tengok dekat Astro Maya HD? alaa.. cerita yang tiap-tiap isnin-jumaat pukul 6:00 - 7:00?!

Memori Cinta Suraya! Haa.. Husna tengok ni pun suka-suka je.. kat rumah Husna tak dek Astro.. so Husna tengok kat sini jerlah.. nak tahu? Tekan lah sini! <---- Itulah tempat yang Husna suka tengok cerita tuww... 

Ada macam-macam lagi cerita drama yang ada kat situ.. bukan Memori Cinta Suraya je! Dhia Sofea, Alaa.. Bib, Hello Mr. Perfect and macam2 lagi! Siapa yang suka tengok drama tekan lah butang tu.. Husna saje je promotekan..

Memori Cinta Suraya tu banyak episode tau! 148 episode! haa kalau nak tahu, dekat US, lagi lah.. kalau drama panjang-panjang, sampai bertahun-tahun! macam cerita Harry Potter.. kan pelakonnya dari kecil sampai besar.. 

Husna nak ingatkan, benda-benda yang tak elok dalam cerita drama-drama ni jangan lah ikut.. tak baik.. Boleh tengok tapi, jangan berlebihan.  And.. Husna buat post ni bukan sebab nak cite pada Memori Cinta Suraya..

Husna nak cerita pasal benda baru yang ada kat dalam blog nih.. Haa dengar2! 

  • First, Husna dah tak buat Tutobies .. Husna akan buat jika ada request je..
  • Second, Husna akan ceritakan dan luahan isi hati je.. tapi yang terlalu private, Husna tak ceritakan!
  • Thirt, Harap korang hormat keputusan Husna ini.. sebab Keputusan ini dah muktamad!
Okeylah, bye! See you Again! nanti Husna post lagi yee!!




Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit