Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Thursday, 28 May 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum! Wow! ini ke blog akuuuuu?? sudah lama dah ! makin berhabuk ! nak tahu? Husna rindu sangat ngan blog ni ! esok start cuti panjang melenjang ! mama husna dah benarkan main blog ! did you believe it???? ! Husna nak ubah sikit tau blog niii hek hek  ! hehe...

DID YOU BELIEVE? I HAVE 100 FOLLOWERS!
Wow ! Husna buka buka ! terbeliak mata ! 102 followers ? Selama ni, husna nak sangat dapat.. akhirnya, alhamdulillah ! thank you allah.. ^^ Love you all ! thanks sebab mollow aku.. ^^ sayang semua !! Okey, nak buat perubahan.. just wait till you see kay? 

EXAM EXAM
Woah ! Husna kan .. pejam celik pejam celik tengok tengok dah habis dah ! nak tahu tak keputusan exam husna..? oh no no no no..  dapat selepas cuti penggal ni ! BTW nak tahu subjek apa paling senang paling senang lagi senang ! apa lagi kalau bukan BM ? Math? it's so easy peazy lemon squeezy okey ! hax hax xD  budak bernama Husna, kan 5A of course lah squeezy peazy.. ! 

maaf, terlambung berpujian.. angkat bakul jaappppppppp !! xD

key lah, husna nak sambung proses balik editing editing nii key byyy!


Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit