Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Tuesday, 12 May 2015 - 0 Complain


Assalamualaikum.. H I A T U S? What does that mean (Hancur English !)
Keyh,Husna sebenarnya hiatus buat sementara sahaja.. Sebab minggu depan Exam.. and husna tak post2 benda baru sebab.. mak husna dah suruh tumpukan kepada Exam ! Ni husna buka senyap2 hehe.. husna bukak pun sebab nak sampai kan mesej ni.. hehe... subjek first yang husna hadapi ialah BM.. !! Oh, sgt kacang.. xD pastu English ! Lebih kacang? Rasanya lah.. lolzzz xP heheh

Entah lah tetiba, rasa macam rindu sangat kat blog ni.. well... blog kesayangan.. xD yang tengah baca ni, jangan sedih sedih.. Husna datang balik pada waktu cuti panjang... WHY? Oh, sebab Mak husna dah tukar   R U L E S .. so kena patuhi !!! (Lolzz xP)

And.. Husna rasa macam nak tukar blog ni.. Tukar apa? Oh, tukar template.. husna dah tersentuh hati pulak sebab akak lyssa kata “.....Kalau guna blogskin sama je rupa blog kita dengan orang lain.. tak syok ahh.......” then, husna nak cuba lah guna simple template yang akan ditunggu2 oleh semua.. hehe.. tengok keadaan lah.. kalau tak cantik, still lah guna classic hehe.. 

 Okey lah.. lastly,

DOAKAN HUSNA SUPAYA SEMUA “A”



Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit