Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Sunday, 31 May 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum.. Salam sejahtera.. Salam 1 Malaysia ! Cewah ! Okey jom mulakan Cerita cerita baru kita okey??



  • NEW LOOK
Okey, Husna pernah cakap kat korang kan pasal nanti Husna nak tukar template.. okey, malangnya, Husna tak dapat untuk  tukar... susah.. Well.. Husna pernah lah guna Simple Template sebab Ustaz TMK suruh... so Husna buat .. nak tahu bentuk dye macam mana? alahai.. maaf.. buruk.. kalau nak tengok boleh tekan Sini.. eh, tekan mana pulak tu? sini lahh haa.. tu hasil kerja husna sendiri tahu takkss??

  • MY OWN SKINS
Husna cuma nak bagi tahu.. Ni 100% my skin.. Husna ambik tutos dari Akak Wana and akak Umairah saja.. Jadi jangan nak buat fitnah fitnah okey? Husna belajar semua code pun sebab husna rajin search .. (Rajin lah sangatt..... :P) hiks hiks ! Kali ini jugak, Husna tukar, NO LUHANS WIFESS.. yup ! sebelum ni, Husna buat tema Luhan right? kali ini temanya LITTLE HUSNA

  • NEW LINKS
Husna dah tak buat link link Husnashowtime bagai.. Husna buat new link iaitu HUSNAHUS88.BLOGSPOT.COM  iaitu sempena Gmail baru husna ! yaitu husnahus88@gmail.com
tak logik kan? sebenarnya, husna selalu tukar tukar tema.. that's why sekarang pelik sedikit... okey, ni sejarah link pertama husna sampai sekarang :-

  1. cutelittlehusna.blogspot.com
  2. husnalittleworld.blogspot.com
  3. husnacuteworld.blogspot.com
  4. husnashowtime.blogspot.com
  5. husnahus88.blogspot.com
#1 : banyak kannn? First sebab husna tukar sebab nanti blog ni sampai husna tingkat remaja.. jadi pelik lah nama link gitu.. tahu lah comels tapi peliks..

#2 : yang kedua husna tukar sebab peliks lah pulak dah kalau little.. so husna terus tukar pada husnacuteworld

#3 : yang ketiga pulak sebab tema husna EXO LUHAN ! That's why dapat ilham tukar lagi jadi Husnashowtime

#4 : yang keempat pulak husna dah cerita kan? hiks haks.. :3 


P/S : harini entry kita warna warni lah... hope tak de yang meluat ! haks :3




Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit