Huxsna


"...Follow me on Instagram @thehusnaaa_..."


Sunday, 26 April 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum.. Harini Husna nak ajar korang cara nak just highlight kat blockquote je.. kat tempat lain takde..

Okey, meh sini husna ajar..(Oh, jap.. tuto ni husna tahu untuk pengguna Classic Templates je.. kalau denim,disigner.. Husna tak tau.. maaf..)

  • Buka Blog
  • Template
  • Ctrl+F serentak search code
body {

  • Jumpa? Good.. (of kourse lah jumpa.. sbab setiap pengguna blogskin mesti ada code tu..)
  • Copy code bawah ni and paste kan di bawah code </body> tadi.. 
-webkit-user-select:none;-moz-user-select:none;

  • Next! Sekarang search code 
blockquote {

  • Sekarang copy code bawah ni and paste kan di bawah code blockquote { tadi..
  • Pastu.. sekarang..korang save template.. pastu siap !!
AMARAN KERAS : kalau nak re-post sila credit kan.. !! nama Husna dan Url letak sekali!

CREDIT : Akak Salsa





Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit