Huxsna


"...Follow me on Instagram @thehusnaaa_..."


Wednesday, 15 April 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum! harini husna nak kasi sikit note untuk diri husna ngan korak jugak ;)

NOTE PERTAMA
  • Korang kan request tuto right? nanti.. sabtu minggu hadapan.. (or bila bila masa husna free.., ) husna akan buat korang punya request! sebab husna hiatus sekarang nih!
  • tunggu tau! nanti husna ajar!
NOTE KEDUA
  • Note kedua pulak, untuk diri husna! okey.. husna nak senaraikan semua yang orang request!
"Husna, cara buat scroll box di comment box bagaimana? :D" - Tiara

"Husna, tolong ajarkan ana buat tutobies list macam nti tu boleh?" - Izzati

     "Lagi satu kak, Akak tau tak camne nak tukar warna navigation?"  - QueenYoona (adik angkat saya)


Okey! kesemua note, saya dah keluarkan!^^ okelah see you next timee!!






Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit