Huxsna


"...Follow me on Instagram @thehusnaaa_..."


Saturday, 4 April 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum Readers!! Tengon tajuk aaa...  “blog dah maju ke?” blog ku belum maju..  nanti husna nak tuka blogskin kalau husna ada mase...  sebab husna hiatus right? Cuba tekan button STUFF tu..  husna dah ubah sikit right? Oh,  tu sebab husna ikut banyak tutorial kat blogger yang hebat hebat..  husna nak bagi ribuan terima kasih sebab ajar husna...  hehe..  (tak tuka skin lgi nak ckp terima kasih... ) hoho tu sebab husna takut tak sempat...  ni pon husna post guna Phone kakak husna hheh..  now husna @ Kampung..  so husna boring kat kampung..  sebab.? Semua sepupu husna sekolah hari ahad...  husna ni start sekolah hari isnin...  datang kampung sabtu malam...  elok sangat lah tuu...  sebab semua sepupu dah balik punya pasai lah kan?  So boring melanda lah ni? Cewah.. husna post sekarang pon kat dalam kereta.. tapi husna yakin yng diorang semua dah balik...  huhu...  no friends!!  

Jap, kembali kepada apa yang husna nak cerita... 

Ok adaorang kata blog husna dah maju.. cewah...  ni bukan nak tunjuk menunjuk.. husna post ni sebab..  husna rindu korang... mak husna dah tak kasi sangat dah husna main blog ni... adoyai...  nanti husna nak penuhkan freebies husna..  whyyy? Weh, tengok lah tutorial banyak.. freebies.? So husna nak cantikkan nama lagi sebab blog ni pun tujuannya untuk TutoBies..  so kenalah wangi kan sikit nama blog ni... haa...  cewah..  ayat poyo kot.. :P hehe..  lagi satu..  husna nak tuka skin sebab skin ni pun nampak dah tua...  sebab husna guna bulan Februari..  so dah lama lah kann? Jadi husna akan tukar Jika ada masa.. husna pon dah pilih skin apa yang husna nak guna..  Apa dye? Yaahhh!! Secret lah...  Wae?  Nnnti karang korang gne skin tu macam mana? Macam mana? (Ayat bebudak sikit.. ) And please lah...  kalau korang betol2 ske kan blog ni, plis lah follow (husna tak paksa key? ) and kalau dah follow silalah bagi tahu kat cbox sebab husna nak followback!! Hehe...  

Ex Change Linkies? 
Oh,  okey,  korang kena lah letak nama husna dulu..  then nanti husna letak korang punya Url and Names.. 

Oklah..  smpai sini jelah kot? Nnti baca enry seterusya pulak ye... :p hehhehe



Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit